לחם שילדים אוהבים – לחם יפני רך בטירוף!

לליאור שרף נמאס לאכול רק את ה"קשה" של הלחם כשהילדים רוצים רק את ה"רך" אז הוא מצא פתרון מושלם ואתם מרוויחים! לחם ספוג יפני, רך ומפנק שאי אפשר להפסיק לזלול
לליאור שרף נמאס לאכול רק את ה"קשה" של הלחם כשהילדים רוצים רק את ה"רך" אז הוא מצא פתרון מושלם ואתם מרוויחים! לחם ספוג יפני, רך ומפנק שאי אפשר להפסיק לזלול
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 276.5 קק״ל 1658.8 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 288.6 גרם
    שומן 6.2 גרם 37.1 גרם
    נתרן 571.7 מ״ג 3430.4 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 55.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 60.9 מ״ג 365.3 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 318.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 122.9 מ״ג 737.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 276.5 קק״ל 1658.8 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 288.6 גרם
    שומן 6.2 גרם 37.1 גרם
    נתרן 571.7 מ״ג 3430.4 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 55.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 60.9 מ״ג 365.3 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 318.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 122.9 מ״ג 737.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור

ילדים אוהבים את “הרך” של הלחם ומבוגרים אוהבים את “הקשה”, או יותר נכון. חייבים לאהוב את הקשה.

כל הורה שהכין ארוחת ערב מכיר את הנוהל, “הרך” לילדים “הקשה” להורים (תכלס, כמו בחיים).

יש שלב כלשהו שאתה כהורה מתחיל להאמין שאתה גלגול של “דג נקאי”, זה שקונים לאקווריום ואוכל את השאריות. מכירים? אז כזה.

היפנים מלבד רכבים, סושי ומוצרי חשמל הבריקו בלחם שכולו “רך” אחד גדול.

“הוקאידו” לחם ספוג יפני שהילדים הכי אוהבים בעולם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטארטר/בצק מקדים

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים בצק מקדים: בקלחת מבשלים על חום בינוני חלב וקמח לרביכה מניחים בצד.
  2. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים חלב ושמרים מניחים בצד כחמש דק’ לתסיסה (מאקטבים את השמרים).
  3. בקערת מיקסר מערבבים קמח, סוכר, מלח מוסיפים את הרביכה, ביצה והחלב עם השמרים ומעבירים למיקסר עם וו לישה ולשים כחמש דקות.
  4. מוסיפים את החמאה הרכה ולשים חמש דקות נוספות. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי.
  5. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים שווים. מרדדים כל כדור למלבן, מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית אינגלישקייק באורך 20 ס”מ.
  6. מתפיחים 30 דקות נוספות.
  7. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  8. מורחים על הבצק חלמון מעורבב בכף חלב ומעבירים לתנור שחומם מראש לאפייה של 35 דקות.
  9. מצננים, מחלצים מהתבנית ונותנים נשיקה לילדים.

    הוקאידו - לחם ספוג יפני. צילום: ליאור שרף
    הוקאידו - לחם ספוג יפני. צילום: ליאור שרף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם שילדים אוהבים – לחם יפני רך בטירוף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    יפע

    אז המתכון הוא עבור ארבע כיכרות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, המתכון הוא לשתי כיכרות שמורכבות משלושה כדורי בצק, לפי המחשבון שנמצא מעל המתכון אפשר להכין יותר\פחות 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות