סלט עוף ואננס ברוטב אסיאתי ישראל אהרוני

אננס בסלט? יש דבר כזה, וזה אפילו ממש טעים. ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סלט עוף ואננס ברוטב אסייתי מתקתק משגע. מכינים ב-10 דקות ונהנים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    20

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר, השום והג’ינג’ר.
  2. חותכים את העוף לרצועות דקות. חותכים את המלפפון והגזר לגפרורים דקים.
  3. חותכים את הבצל הירוק באלכסון למקטעים קצרים. פורסים דק את הפלפל.
  4. משרים את הפטריות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים ופורסים לרצועות דקות.
  5. חותכים את האננס לקוביות קטנות. מגררים את השום ואת הג’ינג’ר. קוצצים את הבוטנים.
  6. מחממים את השמן במחבת. כשהשמן חם מאד, מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים תוך ערבוב כ-4 דקות עד שהוא מלבין מכל צדדיו. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל במשך 2 דקות, עד שהעוף ספוג ומצופה ברוטב. מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  7. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  8. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית קטנה.
  9. מערבבים את הירקות עם העוף והרוטב. מקשטים בבוטנים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 803.5 קק״ל 1607.0 קק״ל
פחמימות 80.3 גרם 160.6 גרם
שומן 36.8 גרם 73.6 גרם
נתרן 2336.5 מ״ג 4673.0 מ״ג
חלבון 54.1 גרם 108.2 גרם
סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.6 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 5.3 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 190.0 מ״ג
סידן 161.6 מ״ג 323.3 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
אשלגן 1683.7 מ״ג 3367.5 מ״ג
אבץ 5.1 מ״ג 10.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody