פסטה פוטנסקה

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים עיבוד לקלאסיקה איטלקית: פסטה פוטנסקה. פסטה ברוטב פיקנטי של אנשובי, טונה, צלפים ועגבניות שמכינים בזריזות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בסיר מים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן.
  2. מוציאים לקערה.
  3. במחבת גדולה מחממים שמן זית. משחימים את הפלפל והשום, ונזהרים שלא יישרפו. מוסיפים פנימה את האנשובי ומערבבים עד שיימס בחום.
  4. מוסיפים את הצלפים והטונה ומערבבים במשך שתי דקות.
  5. מוסיפים את העגבניות, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד עשר דקות, או עד שהעגבניות הפרישו את מיציהן.
  6. מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים עוד דקה. טוחנים, מסננים ומחזירים למחבת.
  7. מכניסים את הפסטה למחבת, מוסיפים את החמאה ומערבבים. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 769.5 קק״ל 3077.9 קק״ל
פחמימות 97.3 גרם 389.1 גרם
שומן 26.1 גרם 104.4 גרם
נתרן 750.7 מ״ג 3002.9 מ״ג
חלבון 29.4 גרם 117.4 גרם
סיבים תזונתיים 7.0 גרם 27.9 גרם
שומן רווי 6.9 גרם 27.6 גרם
כולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״ג
סידן 105.6 מ״ג 422.6 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 14.6 מ״ג
אשלגן 940.3 מ״ג 3761.3 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody