פסטה פוטנסקה של הילה אלפרט

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים עיבוד לקלאסיקה איטלקית: פסטה פוטנסקה. פסטה ברוטב פיקנטי של אנשובי, טונה, צלפים ועגבניות שמכינים בזריזות
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים עיבוד לקלאסיקה איטלקית: פסטה פוטנסקה. פסטה ברוטב פיקנטי של אנשובי, טונה, צלפים ועגבניות שמכינים בזריזות
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 476.8 קק״ל 1907.2 קק״ל
    פחמימות 51.4 גרם 205.5 גרם
    שומן 20.8 גרם 83.1 גרם
    נתרן 745.2 מ״ג 2980.9 מ״ג
    חלבון 20.7 גרם 83.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״ג
    סידן 68.0 מ״ג 272.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 668.3 מ״ג 2673.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 476.8 קק״ל 1907.2 קק״ל
    פחמימות 51.4 גרם 205.5 גרם
    שומן 20.8 גרם 83.1 גרם
    נתרן 745.2 מ״ג 2980.9 מ״ג
    חלבון 20.7 גרם 83.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״ג
    סידן 68.0 מ״ג 272.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 668.3 מ״ג 2673.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בסיר מים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן.
  2. מוציאים לקערה.
  3. במחבת גדולה מחממים שמן זית. משחימים את הפלפל והשום, ונזהרים שלא יישרפו. מוסיפים פנימה את האנשובי ומערבבים עד שיימס בחום.
  4. מוסיפים את הצלפים והטונה ומערבבים במשך שתי דקות.
  5. מוסיפים את העגבניות, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד עשר דקות, או עד שהעגבניות הפרישו את מיציהן.
  6. מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים עוד דקה. טוחנים, מסננים ומחזירים למחבת.
  7. מכניסים את הפסטה למחבת, מוסיפים את החמאה ומערבבים. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה פוטנסקה של הילה אלפרט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות