קדרת ירקות שורש עם קטניות, ערמונים ופירות מיובשים

קדירת חורפית ומחממת של תבשיל צמחוני ועשיר. סוג של חמין צמחוני מהיר ובריא שכיף לאכול עם המון אורז לבן שיספוג את כל הרוטב הטעים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    22

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות: פורסים את הבצל ואת הכרישה לפרוסות דקות.
  2. קוצצים את שיני השום לפרוסות. פורסים את השומר דק. חותכים את הבטטה והגזרים לקוביות בגודל ביס. קוצצים דק את הרוזמרין, המרווה והתימין.
  3. מכינים את התבשיל: מחממים סיר ברזל כבד עם שמן הזית ומטגנים בצל וכרישה כ-5 דקות, עד להזהבה.
  4. מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים עד מחצית גובה הירקות ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
  6. מגישים על אורז, קינואה או קוסקוס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 361.9 קק״ל 2171.5 קק״ל
פחמימות 62.1 גרם 372.3 גרם
שומן 5.8 גרם 34.7 גרם
נתרן 282.6 מ״ג 1695.7 מ״ג
חלבון 12.6 גרם 75.5 גרם
סיבים תזונתיים 15.8 גרם 94.5 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 4.9 גרם
כולסטרול 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
סידן 142.8 מ״ג 857.0 מ״ג
ברזל 7.4 מ״ג 44.3 מ״ג
אשלגן 972.3 מ״ג 5834.0 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody