-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.0 קק״ל 1376.3 קק״לפחמימות 10.8 גרם 172.6 גרםשומן 3.6 גרם 57.5 גרםנתרן 341.3 מ״ג 5461.4 מ״גחלבון 2.4 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 30.8 גרםכולסטרול 26.2 מ״ג 418.4 מ״גסידן 27.6 מ״ג 441.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 399.4 מ״ג 6391.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.0 קק״ל 1376.3 קק״לפחמימות 10.8 גרם 172.6 גרםשומן 3.6 גרם 57.5 גרםנתרן 341.3 מ״ג 5461.4 מ״גחלבון 2.4 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 30.8 גרםכולסטרול 26.2 מ״ג 418.4 מ״גסידן 27.6 מ״ג 441.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 399.4 מ״ג 6391.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 86 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
מטבל שמנת חמוצה
-
200 גרם שמנת חמוצה 15%
-
1 מלפפון ירוק גדול
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 חופן שמירקצוץ או נענע קצוצה (רק אם אוהבים)
אופן הכנה
- מכינים את הלביבות: מגררים את כל הירקות היטב וסוחטים מנוזלים. מניחים בקערה.
- מוסיפים לקערה את עשבי התיבול, התבלינים, הביצה, החמאה והקמח ומערבבים היטב. ניתן להוסיף בשלב זה מעט פרמזן או גבינה קשה אחרת מגוררת.
- מערבבים היטב ויוצרים לביבות.
- מטגנים את הלביבות משני הצדדים בשמן עד להזהבה יפה. ניתן לאפות גם בתנור ב-180 מעלות טורבו כ-20 דקות מכל צד.
- מכינים את המטבל: מגררים את המלפפון דק וסוחטים חלק מהנוזלים.
- מעבירים את המלפפון לקערה ומוסיפים את יתר מרכיבי המטבל. ניתן להוסיף שמן זית מעל בהגשה.
- מגישים את הלביבות עם המטבל. בתיאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הלביבות: מגררים את כל הירקות היטב וסוחטים מנוזלים. מניחים בקערה.
- מוסיפים לקערה את עשבי התיבול, התבלינים, הביצה, החמאה והקמח ומערבבים היטב. ניתן להוסיף בשלב זה מעט פרמזן או גבינה קשה אחרת מגוררת.
- מערבבים היטב ויוצרים לביבות.
- מטגנים את הלביבות משני הצדדים בשמן עד להזהבה יפה. ניתן לאפות גם בתנור ב-180 מעלות טורבו כ-20 דקות מכל צד.
- מכינים את המטבל: מגררים את המלפפון דק וסוחטים חלק מהנוזלים.
- מעבירים את המלפפון לקערה ומוסיפים את יתר מרכיבי המטבל. ניתן להוסיף שמן זית מעל בהגשה.
- מגישים את הלביבות עם המטבל. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן