פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג’ינג’ר

השף שגב משה מלמד להכין פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג'ינג'ר - מנה בנוסח אסיאתי, פשוטה להכנה, משביעה ומלאה בטעמים וניחוחות
השף שגב משה מלמד להכין פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג'ינג'ר - מנה בנוסח אסיאתי, פשוטה להכנה, משביעה ומלאה בטעמים וניחוחות
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    495
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 495.4 קק״ל 2477.2 קק״ל
    פחמימות 48.6 גרם 243.1 גרם
    שומן 27.4 גרם 136.8 גרם
    נתרן 792.7 מ״ג 3963.6 מ״ג
    חלבון 35.0 גרם 175.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 90.7 מ״ג 453.5 מ״ג
    סידן 105.9 מ״ג 529.5 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 39.7 מ״ג
    אשלגן 1179.0 מ״ג 5894.8 מ״ג
    אבץ 13.8 מ״ג 68.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    495
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 495.4 קק״ל 2477.2 קק״ל
    פחמימות 48.6 גרם 243.1 גרם
    שומן 27.4 גרם 136.8 גרם
    נתרן 792.7 מ״ג 3963.6 מ״ג
    חלבון 35.0 גרם 175.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 90.7 מ״ג 453.5 מ״ג
    סידן 105.9 מ״ג 529.5 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 39.7 מ״ג
    אשלגן 1179.0 מ״ג 5894.8 מ״ג
    אבץ 13.8 מ״ג 68.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מוסיפים למי הבישול את שמן השומשום. מסננים ושומרים בצד.
  2. פורסים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את התרד לרצועות.
  3. מתבלים את מדליוני הפילה במלח ופלפל. מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה וצולים את הבשר משני הצדדים.
  4. במחבת שנייה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מוסיפים את המייפל, המים והסויה ומביאים לרתיחה.
  5. מעבירים את הנודלס למחבת עם הבשר ומערבבים קלות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.
  6. מעטרים בתרד ועשבי התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג’ינג’ר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות