נאגטס כרובית אפויים וממכרים עם רוטב חמוץ מתוק
נשנוש מושלם של נאגטס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, עם רוטב טחינה חמוץ מתוק מקורי. והם אפילו אפויים ובריאים כך שאפשר לאכול מהם המון
נשנוש מושלם של נאגטס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, עם רוטב טחינה חמוץ מתוק מקורי. והם אפילו אפויים ובריאים כך שאפשר לאכול מהם המון
- אושר אידלמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 587.5 קק״ל 2350.0 קק״לפחמימות 82.5 גרם 330.1 גרםשומן 16.0 גרם 64.0 גרםנתרן 721.0 מ״ג 2884.1 מ״גחלבון 25.8 גרם 103.3 גרםסיבים תזונתיים 10.3 גרם 41.4 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרםכולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 138.3 מ״ג 553.3 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 1397.9 מ״ג 5591.8 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות588
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 587.5 קק״ל 2350.0 קק״לפחמימות 82.5 גרם 330.1 גרםשומן 16.0 גרם 64.0 גרםנתרן 721.0 מ״ג 2884.1 מ״גחלבון 25.8 גרם 103.3 גרםסיבים תזונתיים 10.3 גרם 41.4 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.7 גרםכולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 138.3 מ״ג 553.3 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 1397.9 מ״ג 5591.8 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 588 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרובית
-
1 כרובית גדולה
-
3 ביצים L
-
1 כוס קמח לבן
-
2 כוסות פירורי פנקומזרח מערב
רוטב
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות טחינה גולמית
-
1 כף רוטב סויהמזרח מערב
-
1 בצל שאלוט בינוני
-
1 כפית שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית מיץ לימון
-
1 כף מים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מפרקים את הכרובים לפרחים קטנים.
- מכינים שלוש קערות נפרדות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים ואחת עםפירורי לחם.
- מצפים היטב את פרחי הכרובית בקמח, טובלים בביצה הטרופה ואז מצפים בפירורי לחם מכל הצדדים (מקפידים להדק עם הידיים את פירורי הלחם).
- מעבירים את הכרוביות לתבנית עם נייר אפייה ומתיזים עליהן מעט ספרי שמן.
- אופים כ-20 דקות או עד שהכרוביות שחומות ופריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
- בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את השאלוט דק וכותשים את השום והג’ינג’ר. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים יחד עם כל שאר מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה ומעבירים לקערית. מגישים לצד הכרוביות האפויות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מפרקים את הכרובים לפרחים קטנים.
- מכינים שלוש קערות נפרדות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים ואחת עםפירורי לחם.
- מצפים היטב את פרחי הכרובית בקמח, טובלים בביצה הטרופה ואז מצפים בפירורי לחם מכל הצדדים (מקפידים להדק עם הידיים את פירורי הלחם).
- מעבירים את הכרוביות לתבנית עם נייר אפייה ומתיזים עליהן מעט ספרי שמן.
- אופים כ-20 דקות או עד שהכרוביות שחומות ופריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
- בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את השאלוט דק וכותשים את השום והג’ינג’ר. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים יחד עם כל שאר מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה ומעבירים לקערית. מגישים לצד הכרוביות האפויות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן