מלי תעשי לי לביבה! לביבות מצות עם תרד וגבינות
לביבות תרד וגבינות כשרות לפסח שלא תפסיקו לנשנש! לביבות עסיסיות וקלות להכנה שאפשר לאכול לארוחת בוקר, לקחת לפיקניק ולפנק משפחה או חברים שבאים להתארח
לביבות תרד וגבינות כשרות לפסח שלא תפסיקו לנשנש! לביבות עסיסיות וקלות להכנה שאפשר לאכול לארוחת בוקר, לקחת לפיקניק ולפנק משפחה או חברים שבאים להתארח
- מלי מאירוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.4 קק״ל 3916.8 קק״לפחמימות 47.3 גרם 567.6 גרםשומן 76.1 גרם 913.0 גרםנתרן 638.2 מ״ג 7659.0 מ״גחלבון 53.6 גרם 643.4 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 556.3 גרםשומן רווי 50.6 גרם 607.2 גרםכולסטרול 106.0 מ״ג 1272.0 מ״גסידן 143.4 מ״ג 1720.9 מ״גברזל 46.6 מ״ג 558.9 מ״גאשלגן 104.0 מ״ג 1247.5 מ״גאבץ 46.7 מ״ג 560.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות326
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.4 קק״ל 3916.8 קק״לפחמימות 47.3 גרם 567.6 גרםשומן 76.1 גרם 913.0 גרםנתרן 638.2 מ״ג 7659.0 מ״גחלבון 53.6 גרם 643.4 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 556.3 גרםשומן רווי 50.6 גרם 607.2 גרםכולסטרול 106.0 מ״ג 1272.0 מ״גסידן 143.4 מ״ג 1720.9 מ״גברזל 46.6 מ״ג 558.9 מ״גאשלגן 104.0 מ״ג 1247.5 מ״גאבץ 46.7 מ״ג 560.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 326 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 מצות
-
1 כוס עלי תרד
-
2 ביצים L
-
200 גרם גבינה בולגריתצפתית / פטה
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל לבן טחון
-
1/3 ליטר שמן קנולהלטיגון
אופן הכנה
- מפוררים בקערה עם מים את המצות ומשרים כמה דקות. לאחר מכן, סוחטים היטב את המצות ומעבירים לקערה נקייה.
- משרים את התרד במים רותחים לרבע שעה, סוחטים היטב, קוצצים את התרד ומוסיפים לקערת המצות.
- מוסיפים את הביצים, את הגבינה, את הגבינה הצהובה ואת המלח והפלפל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן כך שיכסה את תחתית המחבת ובעזרת כף לוקחים מהתערובת, יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים.
אופן הכנה
- מפוררים בקערה עם מים את המצות ומשרים כמה דקות. לאחר מכן, סוחטים היטב את המצות ומעבירים לקערה נקייה.
- משרים את התרד במים רותחים לרבע שעה, סוחטים היטב, קוצצים את התרד ומוסיפים לקערת המצות.
- מוסיפים את הביצים, את הגבינה, את הגבינה הצהובה ואת המלח והפלפל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן כך שיכסה את תחתית המחבת ובעזרת כף לוקחים מהתערובת, יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים.
הערות
- ניתן להחליף את התרד בפטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק / עלי מנגולד או בלי ירק בכלל רק נשים יותר גבינה.
- מטגנים קודם לביבה אחת, טועמים ומתקנים תיבול בעת הצורך.
הערות
- ניתן להחליף את התרד בפטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק / עלי מנגולד או בלי ירק בכלל רק נשים יותר גבינה.
- מטגנים קודם לביבה אחת, טועמים ומתקנים תיבול בעת הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (127)
כל טיפ לעבודה במטבח, וכל מתכון שלך, הם 100 אחוז הצלחה??תודה לך
איזה תענוג!! המאכלים שלך תמיד מצליחים וטעימים!
נראה מושלם