בוקר טוב! שקשוקה, חביתות ומתכוני ביצים מכל הסוגים

אוסף משגע של מאכלי ביצים. יש כאן מתכונים של שקשוקה, ביצה בקן, חצ'פורי, מלא מלא חביתות וגם סדנאות להכנת ביצה רכה, ביצים עלומות ועוד ועוד. שיהיה בוקר של זהב!

אין ארוחת בוקר טובה בלי מנת ביצה טריה. הכנו לכם אוסף משגע של מאכלי ביצים. יש כאן שקשוקה, ביצה בקן, חצ’פורי, מלא מלא חביתות וגם סדנאות להכנת ביצה רכה, ביצים עלומות ועוד ועוד. שיהיה בוקר של זהב!

 

שקשוקה
איך מכינים שקשוקה? מתכון מנצח
חייבים מתכון מנצח לשקשוקה? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון קל וטעים להכנת שקשוקה קלאסית ועשירה. בא לכם להפוך אותה לחריפה? לגמרי יכולים
שמרו

 

אֶכול שקשוקה. צילום: ליאור שרף
“אֶכול שקשוקה” – המאפה שיטריף לכם את השבת
ליאור שרף תופס שתי ציפורים במכה אחת ומכין מנה משגעת אחת של שקשוקה בתוך לחם, התבשיל הכה ישראלי מלא בטעמים עם הביצה הנוזלת שכבר מחובר ללחם לניגוב - חלום!
שמרו

 

שקשוקה ירוקה 10998
איזה טעם יש לשדה אחרי הגשם? קללל! טעם של שקשוקה ירוקה!
מי אמר ששקשוקה צריכה להיות אדומה? קבלו את הלהיט החדש במטבח שלכם! שקשוקה ירוקה עם תרד, כרשה ועשבים. טעימה, מהירה ומשפריצה ויטמינים. שיהיה בטעימות ולבריאות!
שמרו

 

יסודות המטבח: איך מכינים ביצה עלומה מושלמת?
ביצה עלומה היא תעלומה. או שהיא יוצאת מושלמת או שהיא ממש מתחרבשת! אז למה להמר סתם? נטע לויה מלמדת אתכם להכין את הביצה העלומה המושלמת ובקלי קלות
שמרו

 

יסודות המטבח: איך מכינים ביצה רכה מושלמת?
תמיד רציתם להכין את הביצה הרכה המושלמת? כזו שהחלמון עדיין רך ונוזלי? נטע לויה מלמדת אתכם להכין את הביצה הרכה המושלמת בקלי קלות
שמרו

 

סלט ביצים הורס
איך מפנקים סנדוויץ’? עם סלט ביצים הורס
לארוחת בוקר או לבראנץ', כתוספת לכל ארוחה, או סתם לנשנוש עם הלחם - סלט ביצים עם בצל מטוגן, מתכון פשוט וטעים להפליא של שי-לי ליפא
שמרו

 

סירות מפנקות בטעמי ילדות משודרגים: ביצים ממולאות
מנה ראשונה כייפית לנשנוש ופשוטה מאוד להכנה! חצאי ביצים קשות ממולאות בחלמון של עצמן ששודרג עם בצל, סלרי, מיונז וחרדל. מנה קלילה שכולם יאהבו בארוחת הבוקר או הערב
שמרו

 

לאפה-חביתה-פטריות חביתלאפה
רעיון מהפכני! “חביתלאפה” קצת חביתה וקצת לאפה עם הרבה דברים טובים
מה עושים כשהילדים לא אוהבים חביתה? מכינים להם "חביתלאפה"! קצת חביתה וקצת לאפה עם טריק פשוט ומשנה עולם. ארוחת ערב או בוקר מושקעת מלאה כל טוב
שמרו

 

יסודות המטבח: איך מכינים ביצה מקושקשת כמו שף?
רוצים להכין מקושקשת מפנקת, כמו בבית מלון ואף פעם לא מצליח לכם? נטע לויה כאן כדי להראות לכם איך עושים את זה נכון ומגלה לכם את הסודות להכנת מקושקשת חלומית
שמרו

 

פריטטה תרד וברוקולי
פריטטה תרד וברוקולי שפופאי לא היה זורק לדגים
יש לכם ילדים שמתעוררים מוקדם מידי בבוקר בסופי שבוע? גם לעידית נרקיס כ״ץ. מה יותר טוב מאשר לפתוח את הבוקר המוקדם בארוחה מזינה וטעימה של פריטטה תרד וברוקולי?
שמרו

 

חביתה עם פטה, תרד ועגבניות מיובשות
ערב יווני בעשר דקות: חביתה קצת אחרת עם פטה, תרד ועגבניות מיובשות
רוצים לשדרג את החביתה בארוחת הערב ולהרגיש ביוון? מוסיפים פטה, עגבניות ותרד (אבל בתכל'ס מה שיש במקרר, או אוהבים) וקבלו חביתה משודרגת ומושקעת, מרגישים את הבריזה?
שמרו

 

טורטייה ספרדית עם טונה – גם לספרדים יש אומלט
רוצים לשדרג את הבראנץ' או את ארוחת הערב שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה. וואמוס למטבח!
שמרו

 

מאפינס חביתה. צילום הילה סער
שדרוג של חביתה: מאפינס חביתה אפוי, מזין וטעים!
להילה סער נמאס להכין לילדים כל יום חביתות. ולמה שהיא תפספס הזדמנות להכניס שם קצת ירקות? מתכון לארוחת ערב טעימה ומשודרגת בקלי קלות
שמרו

 

סנדוויץ’ פועלים עם חביתת ירק שאי אפשר לעמוד בפניו
משה שגב מפנק במנה שאי אפשר להפסיק לאכול - סנדוויץ' פועלים עם חביתת ירק עסיסית, שמוגש בלחם אחיד פריך. אל תשכחו את האריסה והלימון הכבוש לאקסטרה טעם
שמרו

 

שייט תענוגות בסירת חצ’פורי של ג’אנה חן
אם לא אכלתם את החצ'פורי סירה של ג'אנה חן, לא אכלתם חצ'פורי מעולם! חצ'פורי אורגינל עם ביצה נוזלת מעל תערובת גבינה ובצק אלוהי
שמרו

 

חצ’פיתה: חצ’פורי בפיתה שעושה חיים קלים
הנה רעיון מקורי לארוחת ערב היום - חצ'פורי פיתה, או בשמו השני "חצ'פיתה"! 2 דקות הכנה בלי לכלוך ובלי כלים ויש לכם מנה שסוגרת פינה לארוחת ערב מהירה וטעימה
שמרו

 

חצ'פורי גבינות. צילום: אמלי פינק
חצ’פורי “שאריות גבינות” ללא גלוטן!
אמלי פינק מכינה לכם חצ'פורי עם כל שאריות הגבינה שיש לכם במקרר! והבונוס? בצק המתאים גם למי שנמנע מסוכר וגלוטן. גאוני לא?
שמרו

 

קטגוריות

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    דגנית פרץ-ברונשטיין

    ביצים –עולם וצלואו ממש מתכונים יפים, צילומים מושקעים והעיקר הנראות של המנות מושך את העין ומגרה את החיך