בשבילנו בשר טחון הוא קצת כמו נייר חלק לפני צייר, אפשר לעשות איתו כמעט הכל. יש כל כך הרבה דרכים להשתמש בבשר טחון. הבשר הטחון הוא מרכיב חשוב במטבח הביתי וכמעט אין מקרר משפחתי שלא תמצאו בו לפחות חצי קילו של בשר טחון. החלטנו לעזור לכם לגוון ולהציג בפניכם את מתכוני השר הטחון שאנחנו הכי אוהבים. יש לנו ממולאים, קציצות, המבורגר, בולונז, בורקס ממולא בשר, אמפנדס, אטריות ואפילו כנאפה.
כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמתחילים לבשל:
בשר טחון, או בשר בכלל קונים אצל קצב שסומכים עליו. זו בגדול ההמלצה החמה שלנו, תמיד תהיו חברים של הקצב שלכם, בידקו שהמקום נקי, מריח טוב או לפחות לא מריח רע.
חיי מדף של בשר טחון נעים בין 6 חודשים בהקפאה ל-24 שעות במקרר. כאשר טוחנים את הבשר, מגדילים את שטח הפנים שנחשף לאוויר ולחיידקים. חיי המדף של הבשר הטחון קצרים יחסית.
איזה חלקים כדאי לטחון? בדרך כלל כדאי לבחור בצוואר או צלעות, ואם אתם רוצים להשקיע במיוחד תוכלו לטחון חלקים כמו אנטריקוט וסינטה. כמות גדולה של שומן תעשה את הבשר כבד ואילו בשר רזה עלול להתייבש במהירות, לכן ההמלצה היא להתייעץ עם הקצב ולהגיע לאיזון שטוב לכם.
שיהיה בתיאבון!
תגובות (8)
אחלה פודי!!
אין על פודי