אמיר ויונית עושים שוק עם סלט פטריות שוק

כמו פטריות אחרי הגשם - יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים סלט פטריות שוק חם, עם מגוון סוגי פטריות, ריחות וטעמים - שאי אפשר להפסיק לאכול!
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן על כיריים ומקפיצים את הפטריות פרט לשימג’י במשך כמה דק’.
  2. מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים היטב ומגישים.

    צילום: שניר גוואטה
    צילום: שניר גוואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 179.7 קק״ל 718.8 קק״ל
פחמימות 23.2 גרם 92.6 גרם
שומן 8.1 גרם 32.4 גרם
נתרן 892.8 מ״ג 3571.3 מ״ג
חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.5 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 58.6 מ״ג 234.4 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 745.9 מ״ג 2983.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    מיה כהן

    תודה רבה על המתכון המושלם! יש לי שאלה, מה הכוונה בחומץ בלסמי מצומצם?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לרכוש בקבוקי חומץ בלסמי מצומצם (שהוא סמיך יותר ומעט מתקתק יותר מחומץ בלסמי) במעדניות ובחלק מרשתות השיווק.

הצג עוד