סלט צבעוני של כבדי עוף וירקות שורש

משה שגב מכין סלט כבדי עוף וירקות שורש צבעוני ויפה במיוחד. מנה חגיגית ויפהפייה בסגנון אסיאתי, נהדרת כמנה בפניי עצמה או כתוספת מיוחדת
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

ירקות

רוטב

אופן הכנה

  1. פורסים את כל הירקות לרצועות דקיקות ביותר. (בזוקיני ובמלפפונים משתמשים רק בקליפה ובחלק הבשרני יותר הקרוב לקליפה). מגררים בפומפייה את הג’ינג’ר. סוחטים את הלימונים. קוצצים את הצ’ילי.
  2. שמים את כל הירקות בקערה ומערבבים.
  3. שמים את רכיבי הרוטב, למעט הכוסברה, בקערה נפרדת ומערבבים היטב. יוצקים על הירקות ומערבבים.
  4. מחממים את השמן במחבת. מתבלים את הכבדים במלח וצולים מכל הצדדים עד למידת העשייה הרצויה. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים דקה נוספת.
  5. מניחים את הכבדים על הירקות, מפזרים את הבוטנים והכוסברה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 544.9 קק״ל 2179.4 קק״ל
פחמימות 29.1 גרם 116.3 גרם
שומן 39.6 גרם 158.5 גרם
נתרן 830.4 מ״ג 3321.4 מ״ג
חלבון 20.5 גרם 81.9 גרם
סיבים תזונתיים 9.4 גרם 37.6 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרם
כולסטרול 258.8 מ״ג 1035.0 מ״ג
סידן 126.8 מ״ג 507.1 מ״ג
ברזל 9.0 מ״ג 35.9 מ״ג
אשלגן 1272.8 מ״ג 5091.3 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody