סלט סלק אפוי

נגמרו לכם הרעיונות לסלטים טובים ומעניינים? חלי ממן מכינה סלט סלק אפוי מחמישה מרכיבים בלבד. סלט עשיר בויטמינים ומינרליים, בריא וטעים
נגמרו לכם הרעיונות לסלטים טובים ומעניינים? חלי ממן מכינה סלט סלק אפוי מחמישה מרכיבים בלבד. סלט עשיר בויטמינים ומינרליים, בריא וטעים
  • חלי ממן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.7 קק״ל 214.6 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 20.2 גרם
    שומן 2.7 גרם 10.6 גרם
    נתרן 737.4 מ״ג 2949.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 60.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 230.7 מ״ג 922.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.7 קק״ל 214.6 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 20.2 גרם
    שומן 2.7 גרם 10.6 גרם
    נתרן 737.4 מ״ג 2949.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 60.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 230.7 מ״ג 922.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ-1/2 ס”מ.
  3. מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים.
  4. מסדרים בתבנית אפייה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק.  מגישים חם, חמים או פושר.

 כל סלק בינוני (200 גרם) - מנת פחמימה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט סלק אפוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות