סלט לפסח: סלט סלמון ותפוחי עץ בתוספת קרוטונים כשרים לחג

סלט מעולה וכשר לפסח, שיכול להפוך לארוחת צהריים קלילה ומפנקת לכל אחד מימי החג. עשיר בחלבון ובטעם נפלא- חובה לנסות.
סלט מעולה וכשר לפסח, שיכול להפוך לארוחת צהריים קלילה ומפנקת לכל אחד מימי החג. עשיר בחלבון ובטעם נפלא- חובה לנסות.
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.4 קק״ל 1203.5 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 45.8 גרם
    שומן 13.2 גרם 105.6 גרם
    נתרן 917.1 מ״ג 7336.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 14.3 גרם
    כולסטרול 1.9 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 585.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 94.0 מ״ג 751.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.4 קק״ל 1203.5 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 45.8 גרם
    שומן 13.2 גרם 105.6 גרם
    נתרן 917.1 מ״ג 7336.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 14.3 גרם
    כולסטרול 1.9 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 585.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 94.0 מ״ג 751.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

מחפשים ארוחת צהריים, או אפילו ארוחת ערב קלילה לימי חול המועד? סלט הסלמון והתפוחים שמוצג לפניכם הוא פתרון מצוין, לארוחה עשירה וטעימה, שכוללת אפילו קרוטונים כשרים לפסח! תוך חצי שעה תוכלו לשבת לשולחן ולהתענג על סלט שכולל את כל מה שצריך עבור ארוחה מספקת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

סלמון

רוטב


  1. מערבבים בקערה את השמן, הפפריקה, המלח והפלפל.
  2. שוטפים היטב את הסלמון ומוודאים שהוא ללא עור לחלוטין. לאחר מכן, פורסים אותו לקוביות ומוסיפים לקערה.
  3. מטגנים את הסלמון המתובל על מחבת חמה במשך כ-2 דקות מכל צד.
  4. שוטפים את החסות ומייבשים היטב.
  5. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות.
  6. פורסים את הלחמנייה לקוביות ומערבבים עם מעט שמן זית ומלח, לאחר מכן אופים בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים באמצעות בלנדר מוט ידני או מעבד מזון את מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  8. על צלחת הגשה מסדרים את החסה, מעלייה את התפוחים, הסלמון, הקרוטונים שנוצרו מהלחמנייה ואת הגבינה.
  9. מוזגים כמות נאה מהרוטב ומערבבים טרם האכילה.
סלט תפוחי עץ וסלמון. צילום: תומר אומנסקי
סלט תפוחי עץ וסלמון. צילום: תומר אומנסקי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט לפסח: סלט סלמון ותפוחי עץ בתוספת קרוטונים כשרים לחג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות